20 jaar Optiek Katleen Thys

20

Toen het allemaal begon…

Op 16 juni 2001 draaide ik voor de eerste keer de sleutel om van MIJN winkeltje.
Met knikkende knieën maar met veel enthousiasme doorstond ik de eerste moeilijke jaren. De knikkende knieën verdwenen, het enthousiasme bleef, gelukkig.

Alhoewel, … , op sommige momenten was het toch niet zo eenvoudig om “winkeltje” te spelen zoals ik het mij had voorgesteld. Maar wij, mijn hubby en ik, hebben de woelige waters samen doorzwommen en gebracht naar hetgeen wat ik vandaag bereikt heb. Met veel trots kan ik zeggen dat ik ondertussen al 20 jaar mijn optiekzaak heb uitgebouwd naar wat het nu is, nog steeds met veel plezier. Elk jaar blijf ik investeren in nieuwe collecties en materialen die up-to-date zijn.

Daarom hebben we na zoveel jaar gekozen om de huisstijl deze keer eens aan te pakken. Hierbij stel ik je graag mijn nieuwe logo voor. Alsook de vernieuwde gevel zodat we nog meer in het oog springen.

Dankjewel aan al mijn lieve, trouwe klanten die mij doorheen de jaren hebben zien groeien en in mij zijn blijven geloven. Hopelijk kunnen we er nog 20 jaar bij doen.

Lieve groetjes,
Katleen

Op zoek naar iets specifieks?

Onze webshop bevat slechts een greep uit ons aanbod

Een reactie achterlaten